Uma

DSC_0816

Upwards You Sexy Thing

– Uma –

Ruskea narttu (ei kanna keltaista EEbb), synt. 1.11.2015, rek. nro FI55982/15
Lonkat A/A, kyyn. 0/0, silmät ok, HNPK: Clear by parentage, EIC: N/N, prcd-PRA: clear by parentage

Uma koiranetissä

Noutajien taipumuskoe hyväksytty NOU1 11 kk iässä. Koepöytäkirjassa yleisvaikutelma: ”Iloisesti työskentelevä, lahjakkaan oloinen nuori koira, joka suoriutuu kokeesta osoittaen erinomaisia taipumuksia.”

Noutajien metsästyskoe NOME-B ALO0

Näyttelyt: PN1 ROP VSP 2xSERT 3xVARA-SERT NORD-VARASERT

TOKO TK1

VEPE SOVE1

MH-luonnekuvattu Inkoo 11/2017 Tuomarin kommetti: ”Suuri toimintakyky, keskittyy hyvin tehtäviin, on ohjaajalla hyvin hallinnassa, varmasti kiva harrastuskoira.”

Uma on luonteeltaan toiminnanhaluinen, suhteellisen vilkas ja sillä on valtameren kokoinen sisäinen moottori. Se osaa kuitenkin rauhoittua hyvin kun mitään ohjelmaa ei ole tiedossa. Uma on erinnomainen emä pennuilleen ja jättänyt vahvasti omaa itseään jälkeläisiin.

Uma on ollut todella nopea oppimaan uusia asioita. Sen kanssa on harrastettu mm. TOKO:a, RALLY-TOKO:a, NOME:a, MEJÄ:ä, VEPE:ä sekä hajuerottelua. Uma on noutajana erinomainen markkeeraaja ja hakutyössä väsymätön puurtaja, rohkea ja innokas uimari, se työskentelisi mielellään itsenäisesti ja varsinkin alussa hieman kiihkeästi. Rakenteeltaan se on sopusuhtainen pienehkö narttu joka liikkuu hyvin ja rakastaa esiintymistä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: