Umalle toinen SERT!

Oriveden ryhmänäyttely oli Uppisten juhlaa! Paras uros kehässä oli pelkkiä Uppiskoiria ja me onnistuttiin Uman kanssa nappaamaan napakymppi eli Parasnarttu SERT:in kera sekä vielä rotunsa kaunein titteli ❤ Enää yksi serti jäljellä Uman valioitumiseen.

Tuomari Maija Lehtonen kirjoitti Umasta seuraavaa ”3v. Tasapainoinen kaunis kokonaisuus. Hyvät rungon mittasuhteet ja luusto. Kaunisilmeinen pää. Oikea purenta. Hyvä kaula. Upea ylälinja. Sopiva runko. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä karva. Ihastuttava käytös ja kokonaisuus.”

Myös Uman juoksu alkoi vihdoin – aiheesta lisää pentuja sivulla! 😉

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: