Taipuneet

Vuonna 2020 ehti neljä a-pentua suorittaa noutajien taipumuskokeet hyväksytysti, ohessa kuvakollaasi Hilkasta, Mantasta, Lanasta ja Mocasta kunniakirjoineen. Pöytäkirjoissa tytöistä kommentoitiin mm. seuraavaa: ”Osoittaa erinomaisia taipumuksia”, ”osoittaa hyviä metsästyskoiran taipumuksia”, ”erittäin hyvät vietit ja vaistot, selvittää päivän tehtävät erinomaisesti”, ”selvittää kaikki päivän tehtävät hienosti”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: